Wat is BV Zorg

BV Zorg is een organisatie van, voor en door huisartsen in de regio Oude IJssel. Binnen de regio bundelen we kennis en vaardigheden om te komen tot een sterke eerstelijns zorg. De medewerkers van de BV Zorg faciliteren in het organiseren en regelen van huisartsgeneeskundige zorg die de individuele praktijken overstijgt. Dit om samen kwalitatief hoogwaardige zorg te bieden.

Meer over BV Zorg

 

 

 

Waaruit bestaat BV Zorg

bv_zorg

 

Onder de BV Zorg Oude IJssel vallen de Huisartsenpost Oude IJssel, de zorgroepen BV Diabeteszorg Oude IJssel, BV Longzorg Oude IJssel en BV Hart &Vaatzorg Oude IJssel en de BV Zorgacademie Oude IJssel. 

 

Meer over BV Zorg

"Samen sterk voor betere zorg."

Jaarverslag 2016

“Wat een ontwikkelingen hebben de huisartsen de afgelopen 15½ jaar meegemaakt. In 2001 begonnen we met de huisartsenpost. Niet beseffend wat het allemaal teweeg zou brengen en wat er op ons af zou komen. En de ontwikkeling van de BV Zorg en haar werkmaatschappijen blijft een dynamisch gebeuren. Ook de komende jaren zullen de ontwikkelingen onze aandacht blijven vragen. 

Maar ieders tijd gaat een tijdje mee… en in de loop van 2017 maak ik gebruik van de mogelijkheid om met vervroegd pensioen te gaan. Ik draag het stokje over aan Karen Pijnenburg in de overtuiging dat de BV Zorg met haar de volgende stap kan zetten in de verdere ontwikkeling van de huisartsenzorg in onze regio.”

 

Ik wens u veel plezier met lezen van dit jaarverslag.

 

Rob Nieuwenhuis

 

Voorgaande jaren:

 

BV-Kaart-Jaarverslag-2015

 

2014 

 

2013