Wat is BV Zorg

BV Zorg is een organisatie van, voor en door huisartsen in de regio Oude IJssel. Binnen de regio bundelen we kennis en vaardigheden om te komen tot een sterke eerstelijns zorg. De medewerkers van de BV Zorg faciliteren in het organiseren en regelen van huisartsgeneeskundige zorg die de individuele praktijken overstijgt. Dit om samen kwalitatief hoogwaardige zorg te bieden.

Meer over BV Zorg

 

 

 

Waaruit bestaat BV Zorg

bv_zorg

 

Onder de BV Zorg Oude IJssel vallen de Huisartsenpost Oude IJssel, de zorgroepen BV Diabeteszorg Oude IJssel, BV Longzorg Oude IJssel en BV Hart &Vaatzorg Oude IJssel en de BV Zorgacademie Oude IJssel. 

 

Meer over BV Zorg

"Samen sterk voor betere zorg."

Jaarverslag 2015

Het jaar 2015 was in alle opzichten een bewogen jaar. Bij velen van ons zal de herinnering aan onze voorzitter, Nico Eyck, naar boven komen. Hij was een uitstekend voorzitter die snel kon schakelen en een fijn mens om mee samen te werken. Maar ook de ontwikkelingen bij BV Zorg zijn in rap tempo doorgegaan en er worden nieuwe projecten gestart. De BV Innovatie in Zorg wordt opgericht, het Regio-HIS wordt verder uitgerold en er worden grote stappen gezet om onze communicatie verder te verbeteren.

 

Dit en meer kunt u lezen in dit jaarverslag. Het is een jaar geweest waarin opnieuw stappen zijn gezet om verder te komen. Verder komen is belangrijk, nog belangrijker is dat we dit samen met onze huisartsen doen!

 

Ik wens u veel plezier bij het lezen van dit jaarververslag.

 

Voorgaande jaren:

 

2014

2013